SoleOPS 3.13.0, ©2005-2018Solenovo Oy

Opintojakson toteutussuunnitelma

 Palaa In English 
RyhmäKESA2018/Kesäopinnot
OpintojaksoR801MRP Ravitsemispalvelut, 5.00 op, 133 h
Matkailupalveluiden osaamisalan kesäopinnot
Opinnot
ToteutusPerustoteutus/17001
ToimipisteMTI (Viirinkankaantie 1) Rovaniemi
ToteutusajankohtaKesä/2017-2018
VastuuopettajaVankka Merja
Muut opettajat
Toteutuksen tilaPäättynyt

Kuvauksen tila Valmis
  
Opetuskieli suomi
Alkamis- ja päättymispvm30.05.2018 - 31.07.2018
Osallistujia min.  
Osallistujia max.  
Ilmoittautumisaika15.03.2018 - 15.04.2018
Toteutustapa
Virtuaaliosuus 4 op
T&k-integraatio 2 op
Tentin uusintapäivät
Koulutuksen aikataulu (www-linkki)
Kuvauksen kieli suomi 
Osaamistavoitteet ja teemat

.

 
Arviointikriteerit  
Pedagogiset järjestelyt

Itsenäinen opiskelu ja Moodle-tentti (ennen harjoittelua)

Harjoittelua ruokaravintolassa.

Tehtävien hyväksytysti suorittaminen

Jakso toteutetaan työn opinnollistamisena

Materiaali

Materiaalit on näkyvillä Moodlessa,

Materiaalit ovat sähköisessä muodossa.

Sisältö
  • Ravintola työympäristönä

  • Asiakaspalvelu ravintolassa

  • Tarjoilun peruskäsitteet ja kattaminen

  • Tarjoilun kulku ja tarjoilutavat Juomat ja niiden tarjoilu ruokaravintolassa

  • Vakioateriat ja niiden tarjoilu

  • Ruokatietouden peruskäsitteet

  • Ruokien valmistustavat

  • Keskeiset juomat ja niiden valmistus

  • Lähiruoka

Arviointi

Arviointiasteikko esitellään ensimmäisellä tunnilla. Arviointi Kiitettävä (K5) - tyydyttävä (T1), hylätty(0)

Hyväksytysti suoritettu tentti (1-5)

Ammattityötä ravintolassa (Hyväksytty / hylätty)

Opintojakson muut tehtävät suoritetty hyväksytysti.

 Palaa In English