SoleOPS 3.13.0, ©2005-2018Solenovo Oy

Opintojakson toteutussuunnitelma

 Palaa
RyhmäR81M20S/Restonomikoulutus (Rovaniemi)
OpintojaksoR81ML34 Kannattavuuden hallinta ja johtaminen, 5.00 op, 133 h
AMMATTIOPINNOT
ToteutusPerustoteutus/21001
ToimipisteMTI (Viirinkankaantie 1) Rovaniemi
ToteutusajankohtaKevät2/2021-2022
VastuuopettajaLaitinen-Tolonen Aulikki
Muut opettajatPälli Petri
Toteutuksen tilaTulossa

Kuvauksen tila Puuttuu
  
Opetuskieli suomi
Alkamis- ja päättymispvm19.03.2022 - 20.05.2022
Osallistujia min.  
Osallistujia max.  
Ilmoittautumisaika01.09.2021 - 30.09.2021
Toteutustapa
Virtuaaliosuus
T&k-integraatio
Tentin uusintapäivät
Koulutuksen aikataulu (www-linkki)
Kuvauksen kieli suomi 
Osaamistavoitteet ja teemat

Opiskelija tuntee laskentatoimen johtamisen välineenä sekä kannattavuuden hallinnan osatekijät. Opiskelija osaa käyttää keskeisiä laskentatoimen työkaluja, raportteja ja laskelmia matkailuliiketoiminnan ohjaamisessa.

Lukukausiteema: Operatiivinen matkailuliiketoiminta

 
Arviointikriteerit

Kiitettävä (5)

Osaa kuvata, soveltaa ja arvioida monipuolisesti kannattavuuden hallinnan osatekijöitä ja osaa käyttää tarvittavia laskentatoimen työkaluja ja niiden tuottamaa informaatiota monipuolisesti. Osaa käyttää ja soveltaa keskeisiä taloushallinnan seurantaraportteja ja tunnuslukuja monipuolisesti ja perustellusti matkailuliiketoiminnan ohjaamisessa.

Hyvä (4)

Osaa kuvata ja soveltaa kannattavuuden hallinnan osatekijöitä ja osaa käyttää tarvittavia laskentatoimen työkaluja ja niiden tuottamaa informaatiota monipuolisesti. Osaa käyttää ja soveltaa keskeisiä taloushallinnan seurantaraportteja ja tunnuslukuja monipuolisesti matkailuliiketoiminnan ohjaamisessa.

Hyvä (3)

Osaa kuvata kannattavuuden hallinnan osatekijöitä ja osaa käyttää tarvittavia laskentatoimen työkaluja ja niiden tuottamaa informaatiota. Osaa käyttää ja soveltaa keskeisiä taloushallinnan seurantaraportteja ja tunnuslukuja matkailuliiketoiminnan ohjaamisessa.

Tyydyttävä (2)

Osaa kuvata kannattavuuden hallinnan osatekijöitä ja osaa käyttää laskentatoimen työkaluja ja niiden tuottamaa informaatiota pääpiirteissään. Osaa käyttää keskeisiä taloushallinnan seurantaraportteja ja tunnuslukuja matkailuliiketoiminnan ohjaamisessa.

Tyydyttävä (1)

Tunnistaa kannattavuuden hallinnan osatekijöitä, laskentatoimen työkaluja ja niiden tuottamaa informaatiota. Tunnistaa keskeisiä taloushallinnan seurantaraportteja ja tunnuslukuja.

Hylätty (0)

Ei tunnista kannattavuuden hallinnan osatekijöitä eikä osaa käyttää tarvittavia laskentatoimen työkaluja ja niiden tuottamaa informaatiota. Ei osaa käyttää ja soveltaa keskeisiä taloushallinnan seurantaraportteja ja tunnuslukuja matkailuliiketoiminnanohjaamisessa.

 
Pedagogiset järjestelyt
Materiaali
Sisältö
Arviointi
 Palaa