SoleOPS 3.13.0, ©2005-2018Solenovo Oy

Opintojakso

 Palaa

Tunnus VVV107 
Opinto Kauppa ja yrittäjyysopinnot 
Laajuus 15,00 
Opinnon tyyppi Vapaasti valittavat 
Aine  
Luokitus Yhteinen 
Vastuuorganisaatio Lapin ammattikorkeakoulu 
Osaamistavoitteet ja teemat

Kauppa ja yrittäjyys -opiskelu on luonteeltaan yrittäjyysopintoja. Opiskelussa ei käydä markkinoinnin, henkilöstöhallinnon tai taloushallinnon perusteita läpi, vaan sovelletaan mainituilla peruskursseilla hankittua tietoa vähittäiskauppa-alaan. Niinpä Kauppa ja yrittäjyys -opinnot kannattaa aloittaa vasta perusopintojen jälkeen, mutta muuten ensimmäisen opintojakson voi aloittaa koska vaan - syksyllä, talvella, keväällä tai kesällä. Opiskelun ohjaamisen tehostamiseksi useissa oppilaitoksissa pyritään koordinoimaan opintoja niin, että isompi joukko opiskelijoita aloittaisi yhtä aikaa. Tämä on mielekästä niin opiskelijoiden kuin opettajan kannalta.

Jos opiskelija suorittaa kaikki opintojaksot, ne suoritetaan annetussa järjestyksessä. Opiskelijalla on myös mahdollisuus valita vain yksi tai kaksi opintojaksoa kolmen opintojakson kokonaisuudesta.

Opintojen rakenne ja sisällöt esitellään tarkemmin alempana. Tässä top4-faktat:

1.
Ammattikorkeakouluopiskelijoille suunniteltu viidentoista (5+5+5) opintopisteen kokonaisuus.
2.
Tavoitteena on tutustua yrittäjäpohjaiseen kaupan alaan monipuolisesti - ja lisätä näin valmiuksia työskennellä vastuullisissa kaupan töissä tai vaikkapa teollisuuden eri tehtävissä.
3.
Opiskeluun sisältyy käytännön harjoitustehtäviä, vuorovaikutusta opiskelutovereiden ja opettajan kanssa, monenlaisia aineistoja jne.
4.
Sisällöstä vastaa K-kauppiaiden ammattijärjestö K-kauppiasliitto ry.
 
Arviointikriteerit  
Alkamispäivä 12.03.2015 
Päättymispäivä 31.03.2025 
 Palaa