SoleOPS 3.13.0, ©2005-2018Solenovo Oy

Opintojakso

 Palaa

Tunnus R301LL51 
Opinto Työvälineosaaminen 
Laajuus 5,00 
Opinnon tyyppi Perusopinnot 
Aine  
Luokitus Koulutusohjelmakohtainen 
Vastuuorganisaatio Liiketalouden koulutus (Rovaniemi) 
Osaamistavoitteet ja teemat

Osaat käyttää tehokkaasti ja oikeaoppisesti esitysgrafiikka-, kuvankäsittely-, taulukkolaskenta- sekä tekstinkäsittelyohjelmia erilaisissa liiketoiminnan oppimis- ja työtehtävissä. Osaat tuottaa liiketalouden yksilöllisiä ja edustavia esityksiä, työkirjoja ja asiakirjoja. Osaat käyttää erilaisia mallipohjia tehtävissä. Osaat siirtää kuvia tietokoneelle ja muokata kuvia kuvankäsittelyohjelman avulla. Osaat ottaa huomioon kuvien käsittelyssä ja tallennuksessa erilaiset käyttötarkoitukset. Osaat testata ja arvioida liiketoiminnan tehtäviin sopivia toimintoja

 
Arviointikriteerit

Arviointikohde

Tyydyttävä (1-2)

Hyvä (3-4)

Kiitettävä (5)

Liiketalouden alan asiakirjat, esitykset ja työkirjat

Osaat käyttää ohjelmien toimintoja. Osaat laatia liiketalouden asiakirjoja, esityksiä sekä työkirjoja. Osaat käyttää mallipohjia ohjatusti.

Osaat käyttää oikeaoppisesti ohjelmien toimintoja ja soveltaa toimintoja tehtävissäsi. Osaat laatia yksilöllisiä liiketalouden asiakirjoja, esityksiä sekä työkirjoja. Osaat käyttää mallipohjia.

Osaat käyttää oikeaoppisesti ja tehokkaasti ohjelmien toimintoja. Osaat testata ja arvioida toimintojen soveltuvuutta tehtävissäsi. Osaat laatia yksilöllisiä ja edustavia liiketalouden asiakirjoja, esityksiä sekä työkirjoja. Osaat käyttää sujuvasti erilaisia mallipohjia.

 
Alkamispäivä 25.01.2019 
Päättymispäivä 21.12.2112 
 Palaa