SoleOPS 3.13.0, ©2005-2018Solenovo Oy

Opintojakso

 Palaa

Tunnus LAVV10 
Opinto Kehittämistehtävä harjoittelijana kohdeyrityksessä 
Laajuus 15,00 
Opinnon tyyppi Vapaasti valittavat 
Aine  
Luokitus Koulutusalakohtainen 
Vastuuorganisaatio Vapaasti valittavat opinnot, perustutkinnot 
Osaamistavoitteet ja teemat

Jäitkö vaille kesätyöpaikkaa? Tarvitsisitko silti työkokemusta lisää? Ei hätää. Voit suorittaa kesällä 2015 kesäcampuksellamme lisäharjoittelu-opintokokonaisuuden. Valittavissasi on joko 5, 10 tai 15 op:n laajuinen lisäharjoittelu tarpeesi mukaan.

Milloin voit lähteä lisäharjoitteluun?

Voit tehdä lisäharjoittelun, mikäli olet jo suorittanut kaikki tutkintoosi normaalisti kuuluvat harjoittelujaksot ja opiskelet kaupan ja kulttuurin osaamisalalla.

Lisäharjoittelun tarkoituksena on, että teet valitsemassasi kohdeyrityksessä tutkintosi kannalta keskeisen kehittämistehtävän samalla kun työskentelet normaaliin tapaan yrityksessä. Näin opit analysoimaan työelämän kehittämiskohteita ja ratkaisemaan niitä. Kehittämistehtävän tulee palvella sekä työnantajien tarpeita sekä omia oppimistavoitteitasi. Tarkempia tietoja harjoitteluun soveltuvista tehtävistä saat koulutusohjelmavastaavaltasi.

Mitä sinun tulee tehdä?

Sinun tulee miettiä, millainen harjoittelupaikka auttaa sinua ammatillisesti eteenpäin ja soveltuu omiin urasuunnitelmiisi. Lisäksi sinun tulee itse etsiä harjoittelupaikka. Sinun tulee myös olla selvillä, miten harjoitteluprosessi etenee ja noudattaa sitä. Lisäharjoitteluun ilmoittautuneille tullaan järjestämään oma, erillinen infotilaisuus kevään 2015 aikana. Tässä tilaisuudessa määritetään kehittämistehtävän kriteerit. Hyväksytyn harjoittelun laajuus määrittyy kehittämistehtävän laajuuden mukaan (5-15 op)

Miten hankit harjoittelupaikan?

Harjoittelupaikan etsiminen on pääsääntöisesti opiskelijan vastuulla ja aktiiviset yhteydenottosi työnantajiin auttavat hyvän paikan löytämisessä. Voit lähteä lisäharjoitteluun myös ulkomaille

 
Arviointikriteerit  
Alkamispäivä 05.09.2016 
Päättymispäivä 30.09.2025 
 Palaa